Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso

lördag 20 april, kl 22:00

konsert Benjamin Ingrosso

En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ’IDENTIFICATION’ under hösten. Jan Gradvall hyllade debuten med orden ”Vid sidan av debutalbumen med Avicii och Zara Larsson är Identification 2010-talet bästa svenska popalbumsdebut.” Albumet placerade sig i toppen av albumlistan och har idag sålt guld.

Direkt efter släppet av debutalbumet åkte Benjamin ut på en omfattande Sverigeturné tillsammans med Felix Sandman. Från första stoppet hyllades turnén av både fans och media. Aftonbladet benämnde turnén som ”genomgående underhållande och ursnygg” och DN skrev att turnéfinalen på ett utsålt Cirkus i Stockholm var ”den kanske största händelsen i genren i år”.

Under 2019 blir det mer turnérande, denna gång på egen hand.

Lördag 20 April
Dörrarna: 22:00
Live på scen: ca 23.00
Entre: 250:- ink garderob + service
Ålder: 18 år med biljett 20 i dörren (Vi släpper inga biljetter till minderåriga i målsmans sällskap)

Observera att vi bara släpper ett begränsat antal biljetter till förköp, det kommer även att gå att komma direkt på dörren i mån av plats!

Vintern konserter i samarbete med Telia & Halebop!

Hitta till Bygget

Bygget
Åre Fjällby, Fjällbyvägen 12
83014 Åre

Biljetter och priser

lördag 20 april, kl 22:00
Visa alla datum ››

Bygget
Åre Fjällby, Fjällbyvägen 12
83014 Åre

tickster Benjamin Ingrosso 250 kr