Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau

onsdag 17 april, kl 21:00

konsert Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre. Efter en helt utsåld vinterturné laddar har om inför sommaren.

Ända sedan starten 2016 har Albin Lee Meldau varit rejält hypad internationellt. Debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”

Onsdag 17 April
Dörrarna: 21:00
Live på scen: ca 22.00
Entre: 250:- ink garderob + service
Ålder: 18 år (Vi släpper inga biljetter till minderåriga i målsmans sällskap)

Observera att vi bara släpper ett begränsat antal biljetter till förköp, det kommer även att gå att komma direkt på dörren i mån av plats!

Vintern konserter i samarbete med Telia & Halebop!

Hitta till Bygget

Bygget
Åre Fjällby, Fjällbyvägen 12
83014 Åre

Biljetter och priser

onsdag 17 april, kl 21:00
Visa alla datum ››

Bygget
Åre Fjällby, Fjällbyvägen 12
83014 Åre

tickster Entrebiljette Albin Lee Meldau 250 kr