Brolle feat Mimi Werner Winter Classic Tour

Brolle feat Mimi Werner Winter Classic Tour

onsdag 28 november, kl 19:00

jul brolle Mimi Werner

Brolle feat Mimmi Werner + kören Still for fun
Winter Classic Tour
Unplugged

Brolle och Mimmi Werner åker för första gången ut på en gemensam vinter/julturné!

Det har nu gått över 17 år sedan Brolle slog igenom med dunder och brak. Svenska folket tog snabbt den originella och skönsjungande norrlänningen till sina hjärtan. Hans tolkningar av bla Elvis tillhör de bästa som gjorts inte bara i Sverige utan i hela världen enligt många. Han har skaffat sig en bred publik och med sin säregna stil samt fantastiska röst har han trollbundit svenska folket under en lång tid.

De senaste året har vi sett Brolle i huvudrollen på succéshowen Elvis, Cash, The Killer & me som gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.

Efter stora arenakonserter och folkparksturnéer kommer Brolle i vinter ge sig ut på en akustiskt finstämd kyrkoturné där publiken kommer få möta Brolle som vi inte sett honom förut. Tillsammans med sin flickvän Mimmi Werner och ytterligare en musikant kommer publiken få en magisk kväll där Brolle bjuder publiken på eget material och självklart också fantastiska tolkningar som hör julen och vintern till. Varmt välkomna till Winter Classic Unplugged med en av Sveriges absolut bästa röster.

Hitta till Best Western Hotell Gamla Teatern

Best Western Hotell Gamla Teatern
Thoméegränd 20
83134 Östersund, Jämtland

Biljetter och priser

onsdag 28 november, kl 19:00
Visa alla datum ››

Best Western Hotell Gamla Teatern
Thoméegränd 20
83134 Östersund, Jämtland

tickster Entré 395 kr
Rullstolsplats inkl Ledsagare 395 kr