Nicole Sabouné

torsdag 16 december, kl 20:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Nicole Sabouné
konsert nicole sabouné

Nicole Sabouné kommer till Malmö med en hyllad skiva i högsta hugg!

**VIKTIGT! Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster.**

NICOLE SABOUNÉ (SE)
Nicole Sabouné debuterade med ”Must Exist” 2014, ett album som hyllades av hela musiksverige. Året därpå kom uppföljaren Miman som fick högsta betyg i DN och Gaffa, och som dessutom utsågs till årets bästa album av Fredrik Strage i Nyhetsmorgon. Efter att ha tagit en paus från musiken i fyra år återvände hon med EP:n ”Come My Love” som visade en alltmer sårbar sida. Idag är Nicole Sabouné tilllbaka med albumet ”Attachment Theory” som hon skapat tillsammans med Jenny Wilson. I samband med albumsläppet åker Nicole Sabouné på en efterlängtad turné, med start i Linköping den 10 december.

”Attachment Theory” spelades in i Örnsbergs studio i vintras och är det första Jenny Wilson gör som extern producent. Jenny och Nicole enades tidigt i att de ville att skivan skulle genomsyras av estetik från 60- och 70-tal, och av den anledningen kändes det självklart för dem att spela in skivan analogt med livetagningar.

Skivan är resultatet av en artist som har mognat och växt, både med sitt konstnärskap och uttryck. Med sina varma, analoga ljudbilder och raka tilltal adderar den nya dimensioner till Nicoles redan rika låtskatt.

Hitta till Babel

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

torsdag 16 december, kl 20:30
Visa fler datum ››

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

tickster