DNBK pres. Albert af Ekenstam (SE)

DNBK pres. Albert af Ekenstam (SE)

lördag 13 oktober, kl 20:30

konsert Albert Af Ekenstam

Den 13 oktober kommer Albert af Ekenstam till indieklubben Din Näst Bästa Kompis för att bjuda på det finaste av ödesmättad popsnickeri!

ALBERT AF EKENSTAM (SE)
Göteborgsbördige Albert Af Ekenstam släpper sin nya EP ‘Hundred Miles’ den 24 Augusti. EP´n innehåller 4 spår, däribland singeln ‘Our Stories’ som släpptes tidigare i somras.

”EP´n är skriven och inspelad i en mellanperiod i livet; jag gick in i processen utan en bestämd idé rent musikaliskt utan lät inspelningsprocessen ta låtarna dit de ville. Jag spelade in dem hos min kompis Daniel Ögren i Dalarna under några dagar i våras. Även mina vänner Ulrik Oding, Sumie Nagano, Ane Brun och Filip Leyman har på olika sätt bidragit till inspelningen” säger Albert Af Ekenstam.

Debuten ‘Ashes’ släpptes 2016 på Kning Disk och följdes upp av bra respons och turnerande över delar av Europa med fokus på Tyskland och England. Sedan vintern 2017 har Albert slagit av takten på turnerandet och fokuserat på låtskrivandet för EPn och ett nytt album under 2019.’Hundred Miles’ EPn visar delvis upp en ny sida hos Albert, en lugnare sådan, med mer fokus på låtsnickeriet.

Hitta till Babel

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

Biljetter och priser

lördag 13 oktober, kl 20:30
Visa alla datum ››

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

tickster Ordinarie 60 kr