Crazy Lixx (SE) LIVE

Crazy Lixx (SE) LIVE

fredag 17 maj, kl 20:30

konsert Crazy Lixx

Crazy Lixx bjuder in till releasefest och laddar upp för slutet på årtiondet – till ljudet av 80-talsnostalgi och den hetaste sommaren i mannaminne.

CRAZY LIXX (SE)
Håll i er vänner, år 1989 är här – förlåt, år 2019 är här och hårdrockshjältarna i Crazy Lixx är redo att släppa den starkaste plattan i bandets karriär.

Efter de internationella framgångarna med albumet 'Ruff Justice' från 2017, som bland annat innehöll de tre ledmotiven till det bästsäljande datorspelet 'Friday the 13th – The Game', spelade bandet allt mellan exklusiva spelningar i USA och Ryssland till heta festivalscener i Europa. Nu återvänder bandet med det definitiva rock-soundtracket till sommaren 2019.

Albumet släpps den 17e maj och kommer innehålla 10 renodlade hårdsrocksdängor som är Crazy Lixx starkaste material hittills. Singlar kommer att släppas under vårens gång och därefter följs det upp med en sista rafflande sommarfestivalsturné på 2010-talet. Den här gången siktar bandet högt!

CREYE (SE)
Malmö-bandet Creye bildades 2015 och blev efter releasen av EP:n ’Straight to the Top’ kända för sitt stora och välproducerade sound. Det ledde sedan till ett skivkontrakt med det italienska skivbolaget Frontiers Records. Bandet släppte sitt debutalbum under 2018 och fick solklara recensioner. I samband med albumsläppet åkte Creye på en kort promotionturné och spelade på festivaler i England och Sverige.

Hitta till Babel

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

Biljetter och priser

fredag 17 maj, kl 20:30
Visa alla datum ››

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

tickster Ordinarie 80 kr