Bror Gunnar Jansson (SE) LIVE

Bror Gunnar Jansson (SE) LIVE

fredag 29 november, kl 20:30

konsert Bror Gunnar Jansson

I höst släpper tokhyllade Bror Gunnar Jansson nytt album och den 29 november kommer han till Malmö och Babel för att spela live!

BROR GUNNAR JANSSON
Det händer mycket för Bror Gunnar Jansson under 2019. Hans starka framträdande i På spåret 1 februari har fått mycket stort genomslag. Han turnerar intensivt hela året i bland annat Sverige, Frankrike, Danmark, Kanada, USA, Finland, Tyskland och Nederländerna. I Sverige kommer han turnera som trio, tillsammans med en basist och en trummis.

True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album “They Found My Body In A Bag” som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan. Albumet släpps 20 september.

“Gör succé i På spåret ++++” – Aftonbladet
“Trollbinder med sin stenkakeröst 4/5” – DN
”Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset” – Gaffa
”Ett 10-talets bluesfenomen” – P1 Kultur

Hitta till Babel

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

Biljetter och priser

fredag 29 november, kl 20:30
Visa alla datum ››

Babel
Spånggatan 38
21153 Malmö

tickster Ordinarie - Sittande 200 kr
Ordinarie - Stående 160 kr