Wave Festival - Tvådagarsbiljett

Wave Festival - Tvådagarsbiljett

fredag 27 juli, kl 16:00

festival konst musik

La Vaca Loca & Locus presenterar: Wave Festival. Asperö Dansbana - Korshamnen - Göteborgs södra skärgård. Fredag 27 juli 2018 kl. 14.00 & lördag 28 juli 2018 kl. 12.00. Pågår till c:a 02.00. Ålder 20 år.

Välkommen till konst och musikfestivalen Wave Festival som arrangeras på Asperö i Göteborgs ljuvaste skärgård. Här ligger en lummig folkpark och slumrar i sin grönskande sommarskrud, och det är hit vi bjuder in till gedigen havsfestival i dagarna två, sista helgen i juli. Vi kan bekräfta att skärgården välsignat oss med den vackraste backdrop vi kunnat drömma om. Hela ön är ett smultronställe dit göteborgarna i alla tider vallfärdat för sommarlekar och avkopplande bad vid klipporna. Och i tider då många folkparker lagts ned, kanske i brist på ideella krafter och tid, känns det extra viktigt för oss att kunna bjuda in er, så att vi alla får en chans att njuta av denna idylliska park och skärgårdspärla, som vi menar är en av stadens vackraste platser. Vi riggar upp två scener - En för livemusik / performance, och självklart monterar vi ett stabilt ljudsystem på den gamla dansbanan. För att möjliggöra allt detta, samt för en så trygg, inkluderande och spännande festivalmiljö som möjligt, har vi bjudit in en skara namnkunniga samtidskonstnärer, designers och hantverkare. - Förvänta er det bästa kära vänner. Wave Festival arrangeras av Locus Soundsystem i samarbete med Lavaca Loca - en samling kreativa eldsjälar som sysslat med denna typen av arrangemang i omkring tjugo år.

Vi längtar efter er! Ses snart!

Xoxo // Wave Crew.

Artister Mihai Popoviciu Jonty skruFFF Fidelityz Kastrov Magnus Asberg David Dorad Pauli Pocket Sven Dohse Kamelkollektivet Della Locus Soundsystem Andreas Foxx Live Stage Christoffer Berg Pomona Dream Aron Mc Foul Elin K

& Art Installations.

För info om båttrafik besök www.vasttrafik.se Wave Festival Facebook

www.pusterviksbiljetter.com Pusterviks Biljetter Facebook

Hitta till Asperö Dansbana

Asperö Dansbana
Asperö Dansbana
43080 Asperö

Biljetter och priser

fredag 27 juli, kl 16:00
Visa alla datum ››

Asperö Dansbana
Asperö Dansbana
43080 Asperö

ticketmaster Från 490 kr
Till 545 kr