MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Nalen

Stockholm i Stockholms län

Biljetter till evenemang på Nalen, Stockholm. Nalen är ett klassiskt hak i Stockholm där det har dansats och ätits god mat under årtionden.

Nalen är ett klassiskt hak i Stockholm där det har dansats och ätits god mat under årtionden. Du har säkert sett svartvita bilder från 30-talet på hur folk dansar i tidsenliga kläder och det finns åtskilliga familjer där föräldrar eller farföräldrar träffades just på Nalen i Stockholm. Den glädje och förväntan som uttryckts i dessa lokaler tycks sitta fast i väggarna och trots att dagens evenemang på Nalen går i helt andra färger så kommer du att känna detta.

Ett evenemang på Nalen är en mäktig upplevelse. Konserter hålls gärna just här för att akustiken erbjuder en så fin ljudupplevelse. Nalen är idag särskilt anpassat för konserter och tre av de fyra konferensrummen används för musikevenemang. Huset har renoverats men på ett varsamt vis så att den ursprungliga charmen finns kvar. På Nalen kan man ha konferens, middag eller fest och Nalen ser gärna att man kombinerar de olika nöjeselement som är möjliga. Det går till exempel bra att ha konferens på dagen för att sedan avsluta det hela med konsert och middag på kvällen. Nalens restaurang är öppen under veckodagarna och serverar god mat gjord på svenska råvaror till rimliga priser. Känslan i Nalens restaurang är lite av en kvarterskrog och upplevs som mysig och ombonad.

Beroende på evenemang och konsert så kan det finnas en åldersgräns på 18 eller 13 år i målsmans sällskap. Ta reda på detta då du skaffar dina biljetter så att din upplevelse på Nalen blir riktigt lyckad. Det är alltid något intressant på gång på Nalen så ta en titt i evenemangskalendern nu och boka din biljett och en plats i restaurangen för en oförglömlig upplevelse.

Adress

Nalen
Regeringsgatan 74
11139 Stockholm

Inga evenemang just nu

Just nu har vi inga evenemang hos Nalen på Evenemang.se. Det behöver inte betyda att inget händer. Kolla alltid direkt med Nalen för att vara säker.