MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Borås Arena

Borås i Västra Götalands län

Borås arena är en av Sveriges pärlor och här har det bjudits på intressanta och spännande evenemang sedan april 2005.

Folk från hela Sverige har kunnat njuta av fotbollsmatcher och evenemang i världsklass på Borås arena och det hela startade med en hemmamatch för IF Elfsborg som sågs av 15,000 åskådare. De som köpt biljetter till detta evenemang blev inte besvikna. Upplevelsen av fotboll på Borås arena har sedan start varit något som talar till alla sinnen. Arenan är utformad på ett sätt som gör att man hör och ser mycket bra vad som händer nere på plan även om man inte skaffat biljetter till de mest populära platserna.

Redan efter den spektakulära öppningsmatchen mellan IF Elfsborg och Örgryte IF, i april 2005, så blev det i maj dags för evenemang av helt annan karaktär. Den första konserten på Borås arena var en musikgala där svenska favoriter som Jill Johnson, Shirley Clamp och Robert Wells uppträdde. Borås arena har också stått bakom stora internationella musikevenemang med artister som Elton John.

Om man har problem med hörsel så finns det ett utmärkt hjälpmedel för alla evenemang på Borås arena, nämligen en fast radiofrekvens som sänder ljuden. Om du köper biljetter till Borås arena påTuristbyrån i Borås så kan du relativt billigt köpa en radioapparat för detta ändamål.

Sportevenemang på Borås arena är en njutning. Gräset på plan är konstgjort och mycket slitstarkt. Det tål omkring 700 matcher per år så här finns det plats till många viktiga matcher av olika karaktär. På Borås arena anordnas det även andra sportiga evenemang som motocross. Oavsett vilket evenemang på Borås arena du köper biljetter till så kan du räkna med en mycket fin upplevelse av hög kvalitet. Borås arena har även en pub, restaurang och konferensrum som kan bokas till olika typer av evenemang.

Adress

Borås Arena
Skaraborgsvägen 55
50630 Borås

Inga evenemang just nu

Just nu har vi inga evenemang hos Borås Arena på Evenemang.se. Det behöver inte betyda att inget händer. Kolla alltid direkt med Borås Arena för att vara säker.