NALLE PUH OCH HANS VÄNNER

NALLE PUH OCH HANS VÄNNER

lördag 27 april, kl 13:00

familj

NALLE PUH OCH HANS VÄNNER
En musikalisk resa i Sjumilaskogen

Nu äntligen är det klart. Kultkompaniet som ligger bakom många stora succéer inom barnteater i Sverige sätter upp ännu en klassiker! Denna gången är det Nalle Puh och hans vänner som bjuder in till ett härligt äventyr med mycket musik och härlig sång!

Christopher Robin ligger och sover i sin säng. Plötsligt hörs röster som ropar hans namn. När han vaknar är han omgiven av sina vänner i Sjumilaskogen.
Nalle Puh har tagit med sig Nasse, Kanin, Tiger, Uggla och Ior.
Tillsammans beger de sig in i Sjumilaskogen och där väntar en sagovärld med
härliga färger, spännande, mystisk scenografi och såklart mycket sång och musik. Nalle Puh och hans vänner är klassiker som skapades av A.A. Milne på 1920 talet. 1966 tog Disney över och Nalle Puh blev känd över hela världen. Nalle Puh och hans vänner med sina alldeles egna personligheter tar med publiken på en fantastisk berättelse, föreställningen riktar sig till barn och vuxna mellan 3-100 år!

Några av Kultkompaniets tidigare föreställningar: Pippi på de sju haven, Folk och Rövare i Kamomilla stad, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera har alla turnerat runt i hela Sverige och varit stora succéer. Nalle Puh och hans vänner – En musikalisk resa i sjumilaskogen produceras av MT Live.

Hitta till Alströmerteatern

Alströmerteatern
Teatergatan
44155 Alingsås

Biljetter och priser

lördag 27 april, kl 13:00
Visa alla datum ››

Alströmerteatern
Teatergatan
44155 Alingsås

tickster Barn 0 kr
Rullstolsplats inkl Ledsagare 0 kr
Vuxen 0 kr