Ola Salo - Dinnershow

fredag 22 oktober, kl 18:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Ola Salo - Dinnershow
show dinnershow ola salo

HAPPY Events i nära samarbete med Östgöta Kök presenterar en stor upplevelse i ett nära och exklusivt format. Vår köksmästare Tomas Hallgren har komponerat den perfekta 3-rättersmiddagen. Ni sitter vid perfekt dukade bord med tryggt och luftigt avstånd från varandra. Efter desserten tar kvällens artist, Ola Salo, plats på scenen nära just er.

Tillsammans med pianisten Christopher Dominique bjuds det på en unik show med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning unik.

Ola bjuder på låtar från hela sin karriär och sånger från hans favoritartister. Vi får uppleva humor, allvar, tänkvärdheter och galenskap genom berättelser och reflektioner från Olas upplevelserika liv som artist.

- Det ska bli enormt kul att få komma ut och uppträda igen, särskilt i en sån här intim inramning. Att uppträda för en mindre publik är alltid en utmaning eftersom det inte går att gömma sig bakom ljusshow och överdåd, men det är en utmaning jag verkligen gillar eftersom den sätter mig som artist på test. Och det du förlorar i storslagenhet tas igen i obegränsade möjligheter att vara spontan. Särskilt när du har en riktigt skicklig ackompanjatör med dig vilket jag har i min gode vän Christopher. Jag kommer göra mitt allra bästa för att dessa kvällar ska bli något alldeles extra. Ser fram emot att tillsammans med publiken få skapa magiska kvällar, säger Ola om januarispelningarna i Norrköping.

Upplev en stor musikupplevelse i ett nära och exklusivt format, välkommen till en Norrköpingskväll att minnas!

:::::: Kvällarna är skapade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och direktiv ::::::

Hitta till Östgöta Kök Norrköping

Östgöta Kök Norrköping
Hospitalsgatan 30
60227 Norrköping

Biljetter och priser

fredag 22 oktober, kl 18:00
Visa fler datum ››

Östgöta Kök Norrköping
Hospitalsgatan 30
60227 Norrköping

tickster