För sensibelt begåvade 2.0

tisdag 9 oktober, kl 21:00

show

En kväll i känslighetens tecken är tillbaka!

”Det här evenemanget var det bästa jag sett på många år!”.

”Aldrig har jag varit så stolt över att vara känslig!”.

”Vilken otroligt begåvad kvinna! Roligt, pinsamt och igenkännande!”.

Det är tid att hylla passionen, euforin och all sköns sinnesintryck. För detta är en föreställning om oss med känslospröt utöver det vanliga. För sensibelt begåvade är en slagkraftig pepp och manual i subjektiv version av och med Sarah Nilsson. I en personlig scenupplevelse vid och kring pianot delar hon med humor och värme med sig av sina egna erfarenheter av och tankar om livet som känslig.

Den rosade lilla föreställningen För sensibelt begåvade spelades under hela 2014 för utsålda hus mitt bland publiken på restaurant vurmas övervåning. Nu är det dags för version 2.0 - samma kärna i uppdaterad ny kostym. Då flyttar För sensibelt begåvade in på teatern! Välkommen till Ö2 på Östgötagatan 2 - det stilrena scenrummet på Södermalm ett stenkast från Mosebacke torg.

För sensibelt begåvade 2.0 är en föreställning för dig som upplever dig själv som känsligare än de flesta, för dig som är nyfiken på begreppet högkänslighet eller för dig som vill veta mer om hur en sensibelt begåvad person kan vara funtad. Men kanske mest för alla som vill underhållas, förfäras, inspireras och lämna föreställningen med ett leende på läpparna och något tänkvärt att grunna på.

VISSTE DU att upp emot en femtedel av alla människor föds med ett nervsystem som är känsligare än snittet? För sensibelt begåvade lyfter och hyllar känsligheten och de känsligas betydelse – inte bara för de som kallas högkänsliga – utan för oss alla.

Manus, text & musik Sarah Nilsson Regiöga Tove Hellkvist Konstnärlig arbetsgrupp Jan-Erik Sääf, Lena Berglund, Rikke Buch Bendtsen

För sensibelt begåvade produceras av Bonjour Amour.

Originaluppsättningen av För sensibelt begåvade stöddes av Stockholms stad.

Projekteringen inför För sensibelt begåvade stöddes av Kulturbryggan.

Varmt välkomna till Ö2!

 www.forsensibeltbegavade.com

www.ostgotagatan2.se.

Hitta till Ö2

Ö2
Östgötatagatan 2
11625 Stockholm

Biljetter och priser

tisdag 9 oktober, kl 21:00
Visa alla datum ››

Ö2
Östgötatagatan 2
11625 Stockholm

nortic Från 240 kr