MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Monster Jam 2016

2016-11-12, kl 15:00

Pressbild: Monster Jam 2016

Biljetter & priser

Lördag 12 Nov, kl 15:00


Arenastaden
Pyramidvägen 2D
Solna

Från 125 kr

Köp biljett hos Ticketmaster

Monster Jams fartfyllda världsturné är tillbaka. Imponeras av en storslagen motorfest för hela familjen. Upplev förstklassig förarteknik i en spektakulär tävling och uppgörelse mellan riktigt stora, kraftfulla monstertruckar. Monster Jam - en fullspäckad show för familjer som gillar fart, race, hopp och freestyle utöver det vanliga!

Klicka här för att se ett smakprov av vad som väntar dig på Friends Arena lördagen den 12 november.
* This is Monster Jam är en världstäckande visningsfilm. Truckar och förare varierar. ATV och Speedster medverkar inte i Sverige 2016.

Efter förra årets succé utökas deltävlingarna i Sverige och världsturnén gör comeback i både Göteborg och Stockholm. Först ut är Ullevi 17 september följt av Friends Arena 12 november. Förväntningarna är höga -" vilken arena kommer att göra mest ljud ifrån sig? Det är dags för Monster Jam 2016 och Battle Of The Cities.

Monster Jam 2016 När Monster Jam äntligen når Friends Arena den 12 november har monstertruckarna redan haft deltävlingar i Barcelona, Madrid och Rotterdam. Den stora finalen World Finals avgörs slutligen i Las Vegas varje år. Innan dess är det dags för världsturnén att ta plats i Sverige och visa upp sina prestationer live i bland annat race, donuts och freestyle -" allt bedömt av en stenhård jury. En sak är säker - det kommer att bli en tuff kamp när giganterna fightas om prispallen!

Träffa förarna på Pit Party Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party* innan showen mellan 11.00 och 13.00. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill. *Observera att Pit Pass till Pit Party enbart kan köpas i samband med köp av showbiljett. Pit Pass kan inte läggas till i efterhand.

Obs! Det kan ske ändringar när det gäller medverkande monstertruckar och förare.

Collector Ticket Vår eBiljett används i allt större utsträckning och ger en snabb, säker och enkel tillgång till evenemanget. Men det är inte lika vanligt att eBiljetten sparas som en souvenir som den klassiska pappersbiljetten. Därför har vi tagit fram en ny biljett, en Collector Ticket. Collector Ticket är den perfekta souvenirbiljetten för dig som vill spara ett minne från ett oförglömligt evenemang.

Collector Ticket är en officiell biljett, den ger dig samma snabba, säkra och enkla tillgång till evenemanget precis på samma sätt som våra vanliga biljetter. Biljetten är i plast med ett exklusivt tryck på framsidan föreställande en av de officiella bilderna för konserten/evenemanget, inkl. ett band att hänga kortet i. En riktig souvenirbiljett till de största fansen! Så använder du kortet: På framsidan, väl synlig, finns den streckkod som skall uppvisas och skannas vid entrén. På baksidan av kortet hittar du information om evenemanget - titel, datum, arena, platsinformation etc.
Ticketmaster Ticnets Collector Ticket kommer att erbjudas på speciellt utvalda evenemang. Följ oss på sociala medier för att se om just ditt önskeevenemang som har Collector Tickets.

We get you in.

-?Du betalar en avgift på 90 kr per biljett för Collector tickets. Avgiften läggs på automatiskt längre fram i bokningsflödet. Leveranstid 30 dagar-?

Hitta till Monster Jam 2016