MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Arbetsmiljöseminarium om - Tillit

2016-10-27, kl 08:30

Pressbild: Arbetsmiljöseminarium om - Tillit

Biljetter & priser

Torsdag 27 Okt, kl 08:30


Larmtorget
Kalmar

Från 795 kr

Köp biljett hos Ticketmaster

Längd kl. 08.30 - 17.00 Seminarium inkl fika och lunch Specialkost kan ej föranmälas. Lunchen är en vegetarisk buffe med bl.a glutenfri soppa. Glutenfritt bröd kan erbjudas. Laktosfritt alternativ finns.

Inget är så kreativt och effektivt som när anställda känner trygghet och tillit i sin organisation!

I arbetsmiljöverkets nya föreskrift AFS 2015:4, Organisatorisk och social arbetsmiljö, finns det krav på arbetsgivaren som ska uppfyllas. Det ska göras i samarbete med chef och arbetsledare samt att arbetstagarna ges möjlighet att medverka.

Arbetsmiljöverkets film Utmaningen berättar att det produktiva arbetet minskar med 38 % om det uppstår otrygghet och arbetsmiljöproblem. Inte mindre än 15 av veckans arbetstimmar åtgår då till att bevaka positioner, prata om andra, orientera sig om vad som är på gång, försvara sig och gardera sig så ingen ser om jag misslyckas. Alla vill försäkra sig om att egna misstag inte ska kunna ses av andra. I ett stressat, pressat läge i en organisation är synen på tillit ofta central för hur man väljer att gå vidare.

Att beröras av dramat i en teater och lyssna på en engagerad föreläsning är propplösare. Kanske t.o.m. en vaccination mot att själv dras med i rykten och utse syndabockar där gemensamma organisatoriska problem blir individfokuserade.

Föreningen Bakom leendet erbjuder här ett seminarium med teater, för alla som vill arbeta för bättre produktivitet och god hälsa.

Det finns en rad dyra arbetsmiljökurser som erbjuds för fackliga representanter, skyddsombud och arbetsgivare, ofta är de förlagda till Stockholm. Vi erbjuder ett program med delvis samma föreläsare men till en tiondel av priset! Vi lyckas göra det för att vi är en ideell organisation utan egna stora omkostnader. Vi hoppas på ert deltagande och genom det låga priset kan ni göra det möjligt att bjuda med en hel personalgrupp.

Välkommen, till en dag att minnas - en dag för framtiden !

Arrangör, Föreningen Bakom leendetwww.bakomleendet.se.

Hålltider Program.

08.30-09.00Välkomstkaffe med fralla.

09.00-09.10Inledning, moderator Annelie Berntsson Berg.

09.10-10.15Teater -?Kvinnan mitt emellan-?, Eva Ahlberg - skådespelare.

10.15-10.30Reflektion och bensträckare.

10.30-11.25Föreläsning, Börje Eriksson - fd bildlärare, konstnär och författare.

11.25-11.30Moderator Annelie Berntsson Berg.

11.30-12.30Lunch - Buffé.

12.30-14.30Emilia Åhfelt Dimitriadis - Värdegrundskonsult Värdegrund för att motverka mobbning och sexuella trakasserier i arbetslivet.

14.30-14.50Paus, kaffe & frukt.

14.50-16.20 Stefan Blomberg - psykolog, utredare och doktorand Hur kan och bör mobbning hanteras på en arbetsplats ?

16.20-16.50Paneldebatt med frågestund 16.50-17.00Avslut, moderator Annelie Berntsson Berg.

Rullstolsplatser Det finns två rullstolsplatser på Kalmar Teater. De är placerade på rad 9 parkett. Rullstolsplatser bokas via Kalmar BiljettCentrum tel. 0480-421010.

Hörselslinga Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Hämta bokade biljetter Bokade eller betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.

Gruppbokningar samt fakturor: 0480-421010.

Hitta till Arbetsmiljöseminarium om - Tillit